F

Norsk Farmaceutisk Tidsskrift

Nyheter - Forskning - Trender

Stokke Industri investerer 25 millioner kroner i Curida

Det tidligere barneutstyrsselskapet sørger for at legemiddelselskapet i Elverum nå runder 100 millioner investerte kroner bare i år.

Curida emisjon

Klar for nye tider: Daglig leder i Curida, Leif Rune Skymoen (t.h), er klar for å bruke ­ferske investeringer til å gjøre selskapet til en mer helhetlig leverandør. Her med salgsdirektør Christian H. Brevik og Cecilie Xuan Trang Vo, Quality Advisor and Business Development Representative. Alle tre er farmasøyter. Foto: Lars Brock Nilsen

Det skriver Finansavisen mandag 24. september.

Stokke Industri, som fra tidligere er kjent blant annet for sine Tripp Trapp-barnestoler, blir den fjerde investoren som nå spytter inn 25 millioner kroner i Curida-potten. 

Tidligere i sommer ble det nemlig gjort kjent at Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica, Klaveness Marine og det statlige investeringsselskapet Investinor alle gikk inn med henholdsvis 25 millioner kroner hver. Det betyr at at Curida har rundet 100 millioner kroner i frisk kapital bare i 2018.

— Curida er et selskap vi har stor tro på og vi ser frem til å jobbe sammen med ledelse, ansatte og øvrige eiere for å utvikle selskapet videre, sier investeringsdirektør Stein Egil Valderhaug i Stokke Industri, til Finansavisen.

– Dette er investorer med betydelig industriell kompetanse og som ser verdien av å bygge norsk industri og å skape norske arbeidsplasser. Curida har nå fått på plass et langsiktig eierskap med en styrke som gjør at vi kan forfølge noen svært spennende muligheter, sier styreleder Per S. Thoresen i Curida, til avisen.