Som regulatorisk og medisinsk rådgiver i Orifarm Healthcare vil du få medisinskfaglig og regulatorisk ansvar for våre eksisterende og nye produktporteføljer innen reseptfrie legemidler (OTC), medisinsk utstyr, kosttilskudd og kosmetikk. Din ekspertise vil sikre at vi overholder gjeldende regelverk for våre produkter i både Norge og EU. Internt blir du en faglig forretningspartner for resten av teamet og en “go-to”-person innenfor dine tildelte kategorier. Du blir en nøkkelperson når vi skal utvikle og lansere nye produkter, og du kan forvente både faglige utfordringer og ny læring.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Sikre implementering og overholdelse av gjeldende regelverk for Norge og EU innen reseptfrie legemidler (OTC), medisinsk utstyr, kosttilskudd og kosmetikk
 • Være vår regulatoriske og vitenskapelige representant overfor myndigheter i Norge
 • Utarbeide og implementere regulatoriske handlingsplaner
 • Merking av emballasje og eventuell forbrukerkommunikasjon i Norge innenfor de tildelte produktkategoriene
 • Bidra til god markedskommunikasjon for våre produkter
 • Sikre best mulig rammevilkår for Orifarm gjennom å bygge relasjoner til, og spille en aktiv rolle overfor: myndigheter, regulatoriske enheter, ideelle organisasjoner, foreninger, institusjoner, leverandører, apotekkjeder m.m.
 • Håndtering av søknader og innmeldinger til norske myndigheter
 • Bidra i kvalitetsarbeid (QA) med håndtering av reklamasjonshåndtering, utarbeide og endre SOPer
 • Utvikle, vedlikeholde og etterleve kvalitetssystemet, samt være stedfortreder for farmasøytfaglig ansvarlig (FFA)
 • Delta i innovasjonsprosjekter innenfor dine forretningsområder
 • Holde deg oppdatert innen det norske og EUs regelverk, inkludert good distribution practice (GDP)
 • Svare på relevante henvendelser fra kunder

Vi ser etter deg med høyere utdannelse, primært innen farmasi, men også biovitenskap, ernæring/kosthold, eller annet relevant felt kan være aktuelt. Du har minst 3-5 års erfaring fra farmasøytisk industri, apotek, myndighetssiden eller en relevant bransjeforening. Erfaring med regulatorisk -og kvalitetsarbeid vil være en stor fordel. God kjennskap til gjeldende regelverk for Norge og EU, spesielt GDP er et krav. Du har gode relasjonsbyggende egenskaper og er opptatt av å bygge faglige nettverk innenfor ditt område. Videre er du ikke redd for å stille spørsmål, og du evner å vurdere risiko og muligheter. Du trives i en resultatorientert og internasjonal organisasjon med høye ambisjoner. Du vil samhandle med mange interessenter med ulik bakgrunn, så god kommunikasjon på både norsk og engelsk er sentralt. Om du også har forståelse for andre nordiske språk, er det et pluss. Arbeidsoppgavene er allsidige, med en bred kontaktflate, og det krever at du jobber systematisk og strukturert.

I Orifarm Healthcare blir du en del av en innovativ, dynamisk, internasjonal og voksende organisasjon der du får muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig. Vi legger til rette for et godt arbeidsmiljø og oppfordrer til en åpen og ærlig kultur i det daglige arbeidet. Vi holder til i hyggelige lokaler ved Nydalen, sentralt i Oslo og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

For ytterligere informasjon eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved Anne Skinnemoen, tlf 986 30 813 eller Bjørn Brudevoll, tlf 468 00 000. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på 
www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Orifarm om ønskelig.