F

Norsk Farmaceutisk Tidsskrift

Nyheter - Forskning - Trender

Farmasøyt

Farmasøyt, Vitusapotek Florø

Er du farmasøyt og ute etter jobb i apotek? Vitusapotek Florø har ledig fast stilling som farmasøyt!

Kundemøtet er det viktigste i vår hverdag. Vi søker derfor deg som er en dyktig farmasøyt og som trives med aktiv kunderådgivning.

Til den ledige stillingen ser vi etter deg som har høy arbeidskapasitet og jobber effektivt. Du har evnen til å spre godt humør, er fleksibel og beslutningsdyktig. Vi ønsker å skape et godt og trivelig arbeidsmiljø for våre medarbeidere, noe som gjenspeiler seg i det optimale kundemøtet. Kategoriene hud og smerte er to av flere viktige satsningsområder for Vitusapotek. Interesse innenfor disse områdene vil derfor være en fordel. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen er dette en jobb for deg. 

Om apoteket:

Vitusapotek Florø er forholdsvis stort både i areal, antall ansatte og omsetning, og ligger sentralt i Florø by. I Florø er avstandene små, det er 5 min til flyplass og kai med anløp av både hurtigruten og hurtigbåt til Bergen. Apoteket ligger i første etasje på Sunnfjord Medisinske Senter. I tillegg til det viktige kundemøtet i apoteket har vi mange
andre kunder vi leverer varer og tjenester til; som skipsmedisin, kontroll av resepter på medisinfôr til fisk, leveranse til offshoreinstallasjoner og forsendelse til medisinutsalg og kommisjonærer. Det gjør at farmasøytarbeidsdagen blir variert.

Våre åpningstider er mandag-fredag 08:30-16:30 lørdag 09:00-14:00. Apoteket har 4 farmasøyter og 5 apotekteknikere. Vi er en flott gjeng som trives sammen, og vi ønsker derfor en positiv, kundeorientert og serviceinnstilt kollega. Ta gjerne kontakt om du skulle ha noen spørsmål.

Arbeidsoppgaver

 • Kundemøte i selvvalg og reseptur. 
 • Spesialoppgaver ut fra kompetanse og erfaring.
 • Sammen med dine medarbeidere, bidra positivt til å nå apotekets mål.

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som reseptar- eller provisorfarmasøyt.
 • Behersker norsk, muntlig og skriftlig. 


Personlige egenskaper

 • Du liker samarbeid og er positiv - imøtekommende med kunder og medarbeidere, bidrar til trivsel og det gode arbeidsmiljøet.
 • Du ser løsninger ikke begrensninger - tar eget initiativ for å finne disse løsningene.
 • Du er pliktoppfyllende - tar ansvar for arbeid som skal gjøres og fullfører oppgaver. Tar eierskap over arbeidet og oppgavene i apotek.
 • Du er åpen for endringer - ikke redd for nye utfordringer.

Vi tilbyr

 • Gode arbeidsvilkår med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Gjennom eget initiativ har du mulighet til å utvikles både faglig og personlig, og til å sette preg på din egen arbeidsplass.

Arbeidssted
Hans Blomsgt. 39 , 6900 Florø
Norge

Ønsket tiltredelse 01. juni 2019

SØK PÅ DEN LEDIGE STILLINGEN HER

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med mer enn 250 apotek og 2000 medarbeidere. Vi er glad i mennesker og liker å hjelpe, enten det dreier seg om å bli frisk, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Det betyr at hver arbeidsdag byr på varierte og spennende utfordringer, både faglig og menneskelig.

Vi ser alltid etter muligheter til å videreutvikle Vitusapotek i den retningen kundene ønsker. Vi tør å satse på nye kategorier og setter oss ambisiøse mål. De når vi ikke uten kunnskapsrike og imøtekommende medarbeidere. Derfor er kontinuerlig opplæring og personlig utvikling en naturlig del av livet i Vitusapotek.
Les mer på vitusapotek.no

 

Firmanavn:
Farmasøyt, Vitusapotek Florø
Kontaktperson:
Sissel Strømmen
E-post:
Telefon:
57 75 81 05
Søknadsfrist:
25.februar 2019