I følge Haugesund Avis truet en person med kniv til seg Subutex fra de ansatte på Apotek 1 i Samas senter på Bømlo. Den mistenkte personen skal ha framstått som ruset.

— Mistenkte forlot deretter stedet på en elsparkesykkel. Det framstår ikke til fare for innbyggere, da gjerningen framsto tilsiktet. Kniven er for øvrig forlagt igjen på stedet. Mistenkte er kjent av politiet, fortalte operasjonsleder Anders Oppedal i Sør-Vest politidistrikt til Haugesund Avis. 

LES OGSÅ: To pågrepet for ran av apotek i Rogaland

LAR-medisinene stoppet

Mannen i 50-årene ble kort tid etter pågrepet av politiet. Etter fengslingsmøte fredag ble han varetektsfengslet i fire uker. 

Han er straffedømt 30 ganger tidligere

Hauesund Avis skriver at hjemmetjenesten på Bømlo har over lengre tid oppfattet siktede som truende. Når de har levert medisiner til han har de har fått bistand av brannvesen og politi. 

«I fengslingskjennelsen kan vi lese at siktedes LAR-medisin skal være stoppet. Dette skal ha ført til at han forsøkte å skaffe narkotika/medisiner på annet vis. Det skal altså angivelig ha resultert i ranet.» skriver avisen.

LES OGSÅ: Kvinne ranet apotek på Jessheim

Går bra med de ansatte på apoteket

Daglig leder på apoteket forteller til Haugesunds Avis at det var hun som ble truet på jobb.

— Det går bra med meg, og ingen er skadet. Vedkommende som var innom, roet seg fort ned da han fikk det han ville ha, sier hun som kjenner mannen godt fra før på h-avis.no.

Hun forventer at hun og den andre ansatte som var til stede, blir godt passet på av arbeidsgiver og får tilbud om krisehjelp.

LES OGSÅ: Apotek i Asker forsøkt ranet med pistol