Endelig er ventetiden over, og Norges Farmaceutiske Forening (Farmaceutene) er glad for å kunne avsløre at det blir Nordea som blir ny samarbeidspartner på bank.

Alle medlemmer i Farmaceutene får nå tilgang til Nordeas premiumtilbud, uavhengig av inntekt og økonomi.

— Det er virkelig en god avtale, konstaterer generalsekretær i Farmaceutene, Greta Torbergsen.

— Jeg er kjempegodt fornøyd. Nordeas tilbud er svært godt, og de har et stort og godt team som er klar til å ta imot farmasøyter. Vi gleder oss til et godt samarbeid fremover.

Les mer om avtalen her: Nordea blir ny samarbeidspartner

Alle blir premiumkunder med loungetilgang

Siden det i fjor sommer ble klart at Danske Bank ville ut av personmarkedet i Norge, har Torbergsen jobbet hardt for å finne en ny samarbeidspartner på bank og en minst like god avtale som foreningen hadde fra før.

For deg under 34 år

Som medlem av Farmaceutene kvalifiserer du nå til Nordeas eksklusive kundekonsept for deg under 34 år: Premium Next*. Her får du blant annet:

 • Gratis tilgang til Min Dagligbank, som inkluderer ett bankkort
 • Førstehjemslån/Boliglån Ung 5,44 % nom. rente, 5,64 % eff. rente.
 • Tilgang til personlig rådgivning
 • Premium billån med meget konkurransedyktig rente
 • Prioritet hos Kundeservice via chat og telefon
 • Premium Mastercard uten årsavgift, som blant annet gir tilgang til 1400 VIP-lounger
 • Enkel og effektiv betaling med Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay og annet smarttilbehør
 • … og mye mer

*forutsetter lønnskonto i Nordea

— Som en liten organisasjon med relativt få medlemmer, så er det kjempevanskelig å gå ut i markedet for å finne en ny bankpartner. Vi kan ikke tilby et stort kundegrunnlag, men våre medlemmer er et segment som er attraktivt, og dette har medvirket til at avtalen ble så bra som den er blitt, sier hun stolt og slår fast at den nye avtalen med Nordea ikke holder noe tilbake for den gamle avtalen med Danske Bank.

I tillegg til at hovedpunktene i avtalen er like gode, så er det noen ekstrafordeler som mange vil kunne glede seg over. Blant annet har Nordeas premiumkunder gratis tilgang til en rekke flyplasslounger over hele verden.

Husk å inngå ny avtale med Nordea

Torbergsen forklarer at Nordea har tatt over Danske Banks personkunder, og alle med avtale i Danske Bank blir automatisk overført til Nordea, men hun advarer om at de da ikke nødvendigvis vil bli premiumkunder.

For deg 34+

Som medlem av Farmaceutene kvalifiserer du nå til Nordeas meget gunstige Premium-program*. Premium er Nordeas mest eksklusive kundekonsept og inkluderer blant annet:

 • Svært konkurransedyktig boliglånsrente
 • Personlig rådgiver og tilgang til erfarne investeringsrådgivere
 • Gratis juridisk rådgivning
 • Premium billån med meget konkurransedyktig rente
 • Prioritet hos Kundeservice via chat og telefon
 • Premium Mastercard uten årsavgift, som blant annet gir tilgang til 1400 VIP-lounger
 • Enkel og effektiv betaling med Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay og annet smarttilbehør
 •  … og mye mer

Husk at hele familien din får tilgang til Nordea Premium*.

*forutsetter lønnskonto i Nordea

— For å få medlemsfordelene vi har fremforhandlet, må medlemmene våre gå via vår nettside og velge Nordea, påpeker hun.

For å ta del i den gode avtalen Farmaceutene har inngått med Nordea, kan foreningens medlemmer enten gå inn gjennom farmaceutene.no og inngå ny avtale med Nordea. De kan også gå inn på «Min side» på farmaceutene.no og krysse av for at de samtykker i å motta informasjon fra banken. Da vil de etter hvert bli kontaktet av Nordeas kundebehandlere.

Gå inn her hvis du vil bli kontaktet av Nordea

Du tjener på å forhandle om rente

Torbergsen minner også om at de ikke har avtalt en fast lånerente for alle. Renten er forhandlingsbar, og medlemmene oppfordres til å forhandle om renten når de inngår avtale med Nordea.

— De fleste vil tjene på å forhandle, sier hun.

Gleder seg til å få farmasøyter som kunder

Nordea er også glad for at Farmaceutene har valgt dem som ny samarbeidspartner innenfor banktjenester.

— Vi gleder oss til å ta imot nye kunder fra 3. juni og til å gi gode kundeopplevelser til Farmaceutene sine medlemmer, sier Hege Hindrum Killingberg, Head of Partnerships & Acquisition i Nordea.

Farmaceutene får gjennom bankavtalen tilgang til ett eksklusivt og helhetlig verditilbud for alle medlemmer med familier. Det innebærer blant annet personlig rådgivning, gode digitale løsninger samt fordeler på boliglån, kredittkort og dagligbank.

— Vi er også opptatt av at Farmaceutenes medlemmer skal oppleve god rådgivning innenfor sparing- og investering, vi skal være en god samarbeidspartner i dag og i fremtiden, understreker hun.