Nå er det klart hvem Vestby Avis sine lesere mener har aller best service i Vestby. Apoteket i Son har fått flest stemmer og kan smykke seg med tittelen Best i Vestby 2021.

— Oi, så utrolig gøy, sier daglig leder hos Apoteket i Son, Are Egeland, når Vestby Avis kommer innom for å overbringe nyheten.

Egeland går på bakrommet i apoteket og deler nyheten med flere av de ansatte.

— Nei er det sant? Vant vi?, lyder det blandet med jubel, rapporterer avisen.

Les også: Apotek vant serviceprisen i Kongsvinger

Glade vinnere

Apoteket i Son ble startet opp for 16 år siden da Are Egeland ville satse på et eget frittstående apotek i Son. 

— Dette er skikkelig stas og veldig overraskende. Vi må rett og slett takke alle de som er har stemt og alle kundene våre. Vi hadde ikke fått denne uten dem, sier Egeland til Vestby Avis.

Egeland eier Apoteket i Son sammen med Inge Valle Tangen.

— Dette er jo bare skikkelig kult. Men det er med ydmykhet vi tar imot prisen, blant så mange gode kandidater, sier Tangen.

Apoteket har åtte ansatte: fem farmasøyter og tre teknikere. En av kjerneverdiene til bedriften er å ha nok tid til alle kunder som kommer innom.

— Vi er løsningsorientert og strekker oss alltid litt ekstra for å finne praktiske løsninger, sier Tangen til Vestby Avis.

Dette er Best i Vestby

Best i Vestby er en servicekonkurranse, der det er opp til leserne å kåre den bedriften i Vestby kommune som er aller best på service.

I første runde har det vært opp til leserne å nominere sine favorittbedrifter. 40 ulike aktører i kommunen er nominert, og mange av disse har blitt nominert flere ganger.

En jury i redaksjonen i Vestby Avis har plukket ut ti finalister, som skal presenteres i en artikkelserie i avisen. Finalistene er plukket ut basert på antall nominasjoner, spredning i geografi og bransje og begrunnelsene som har kommet inn.

Når alle finalistene har blitt presentert, er det opp til leserne å stemme frem deres favoritt. Vinneren vil bli kåret før jul, og kan smykke seg med den uhøytidelige tittelen «Best i Vestby».