Sjekk at du har riktig adresse:

Har du ikke fått NFT i ­posten? 

Sjekk at adressen din er riktig på følgende måte:

  • Er du medlem, så logg deg inn på «Min side» på farmaceutene.no, og endre til riktig adresse. Brukernavn er mobilnummeret ditt. Om det er en stund siden du logget inn sist, er det greit å bruke «nytt passord»-­funk­sjonen. Nytt passord kommer da på sms.
  • Er du abonnent (ikke medlem), send e-post til: nft@farmaceutene.no.

Skal du flytte? Husk å melde flytting til foreningen. 

Redaktør i Norsk Farmaceutisk Tidsskrift, Hanne Nessing, er oppgitt over at medlemmene ­glemmer å varsle Norges Farmaceutiske Forening (Farmaceutene) når de flytter.  

— Vi mottar bunker med retur av NFT fra Posten etter hver eneste utgivelse. Dette er både synd og ulønnsomt, dels fordi berørte medlemmer ikke ­mottar et viktig produkt og en god informasjonskanal fra foreningen, dels fordi det er bortkastede penger for berørte abonnenter. Ikke minst er det unødvendig bruk av tid og ressurser for Farmaceutene som utgiver, sier hun.

Sjekk at vi har adressen din

Nessing vet medlemmene leser og setter pris på tidsskriftet, så hun antar at det bare er en for­glemmelse og kommer med følgende oppfordring:

— Savner du NFT, eller vet du om noen som gjør det? Årsaken til at tidsskriftet ikke dukker opp i postkassen er som regel at vi ikke har korrekt adresse. Pass på å sjekke at redaksjonen/foreningen har din rette adresse!

Går glipp av noe kanonbra

Generalsekretær Greta Torbergsen er helt enig med redaktøren. 

— Når adressen din er feil, går du glipp av det som medlemmene rangerer som en av de beste medlemsfordelene i medlemsundersøkelsene, sier hun. 

— Og de går virkelig glipp av noe, fordi tids­skriftet er kanonbra!

Foreningen kommuniserer stort sett med medlemmene på e-post, men hun understreker at det er viktig å ha så god som mulig kontaktinformasjon til medlemmene for å kunne kommunisere best mulig med alle. 

— Å oppdatere kontaktinfoen inkludert adressen er superviktig, slår hun fast.