Stokke Industri

  • Stokke Industri AS er et familieselskap eiet av Rune Stokke, Maria Loen og deres barn. 
  • Selskapet fokuserer på investeringer innen områdene industri, eiendom og finans.
  • Mest kjent som barneutstyrselskapet bak produkter som Tripp Trapp-stolen. Solgte det selskapet i 2014 til 3,2 milliarder kroner.

Kilde: Stokke Industri

Det skriver Finansavisen mandag 24. september.

Stokke Industri, som fra tidligere er kjent blant annet for sine Tripp Trapp-barnestoler, blir den fjerde investoren som nå spytter inn 25 millioner kroner i Curida-potten. 

Tidligere i sommer ble det nemlig gjort kjent at Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica, Klaveness Marine og det statlige investeringsselskapet Investinor alle gikk inn med henholdsvis 25 millioner kroner hver. Det betyr at at Curida har rundet 100 millioner kroner i frisk kapital bare i 2018.

— Curida er et selskap vi har stor tro på og vi ser frem til å jobbe sammen med ledelse, ansatte og øvrige eiere for å utvikle selskapet videre, sier investeringsdirektør Stein Egil Valderhaug i Stokke Industri, til Finansavisen.

– Dette er investorer med betydelig industriell kompetanse og som ser verdien av å bygge norsk industri og å skape norske arbeidsplasser. Curida har nå fått på plass et langsiktig eierskap med en styrke som gjør at vi kan forfølge noen svært spennende muligheter, sier styreleder Per S. Thoresen i Curida, til avisen.