Fakta om prosjektet

  • Leveransen og løsningen som skal implementeres er LS Pharmacy fra LS Retail. Leveransen omfatter også integrasjon mot Sykehusapotekenes egne ERP-systemer.
  • CGI vant nylig en kontrakt med Norsk Medisinaldepot om leveranse av en tilsvarende løsning, som implementeres i disse dager og omfatter 320 apoteker og 1600 Points-of-Sale i Vitus-kjeden.
  • Ved oppstart er avtalen prosjektert til 16 måneder

Kilde: CGI

Det skriver CGI Norge i en pressemelding.

IT-giganten skal over en tiårsperiode implementere og forvalte en ny reseptur- og butikkdataløsning som skal gjelde for alle sykehusapotekene i Norge. Avtalen er estimert å være verdt 106 millioner kroner.

Tore Prestegaard, administrerende direktør i Sykehusapotekene HF sier i en uttalelse at implementering av en moderne og gjennomgående butikkløsning forsterker Sykehusapotekene HFs rolle som en etterettlig rådgiver og farmasibedrift.

— Det er høye krav om nøyaktighet og kvalitet, og strenge regler for å drive i farmasibransjen, sier han.

— Vi er en av de ytterst få som kan levere en samlet farmasipakke i Norge, mens andre må utvikle løsninger selv, sier Tom Hauge, administrerende direktør i CGI Norge, og legger til:

— Vi har bygget opp god kompetanse innen farmasi og kan være en god rådgiver med forståelse for bransjens måte å tenke på.