Kathrine Mehlin blir ny administrerende direktør i Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS, som eier og driver Boots apotekene, og legemiddelgrossisten Alliance Healthcare Norge AS.

Alliance Healthcare opplyser i en pressemelding at Mehlin har vært i selskapet siden 2019, og har hatt rollen som kommersiell direktør. Hun har solid bakgrunn fra leverandørsiden med lang fartstid og bred kompetanse fra ledende stillinger i Perrigo og Procter &Gamble.
— Kathrine har et brennende engasjement for kunder og produkter, og har på sine år i selskapet allerede gjennomført flere store prosjekter for å sikre at selskapet leverer gode kundeopplevelser, står det i pressemeldingen.

Kathrine Mehlin er oppvokst og bosatt i Oslo, hun har bred internasjonal erfaring, med bachelor i Export Marketing fra Norwegian School of Marketing (NMH)/ESC Grenoble/Audencia Nantes og en MBA fra Audencia Nantes/Universidad de Deusto, Bilbao /University of Bradford.

Tidligere administrerende direktør, Anders Larsson, har etter seks år i selskapet valgt å søke nye utfordringer eksternt.

LES OGSÅ: Anders Larsson tar over som toppsjef i Boots