Tirsdag formiddag truet en mann til seg penger og legemidler på Apotek 1 Stange. Det var fire ansatte på jobb da ranet skjedde, men bare én kom i direkte kontakt med ranspersonen. Vedkommende ble ikke fysisk skadet.

Det opplyser Innlandet politidistrikt som samtidig går ut med beskrivelse av mannen og ber publikum om tips. 

— Mannen skal ha truet med å ha våpen med seg, men det ble ikke fremvist våpen på stedet. Mannen skal ha fått med seg et mindre pengebeløp. Hvilke type medisiner og hvor mye mannen fikk med seg, kan ikke politiet opplyse om på nåværende tidspunkt, skriver politiet tirsdag. 

Politiet jobber med sporsikring på apoteket og områdene rundt. Det jobbes blant annet med å innhente materiale fra videoovervåking i området og innhente forklaringer fra vitner.

Ifølge politiet skal mannen ha vært iført grønne bukser med hvite striper, en rutete skjortejakke muligens i flanellstoff og caps. Han skal også ha hatt en maske i svart stoff foran ansiktet. Politiet er interessert i tips fra publikum, og de kan ringe 02800.

LES OGSÅ: Apotek i Asker forsøkt ranet med pistol

Endret fra at det kun var én person tilstede i apoteket, til at det var fire ansatte på jobb da ranet skjedde, men bare én kom i direkte kontakt med ranspersonen(24/11-22).