Farmasøyt Sissel Lønning Andresen har sittet som daglig leder i Pfizer Norge i ni år og ble tidligere i høst erstattet av Ahmet Giray Ölmez. 1. januar går hun over i stillingen som administrerende direktør i Link Medical.

— Jeg er glad og ydmyk over å kunne starte i rollen som ny administrerende direktør i Link Medical på et slikt viktig tidspunkt, og ser frem til å møte mine nye kolleger i alle avdelinger. Link har et godt rykte på seg for å levere høykvalitetstjenester til livsvitenskapsindustrien, og sammen med den svært dyktige arbeidsstyrken vil vi bygge og utvikle selskapet inn i et nytt vekstkapittel, sier Lønning Andresen i en pressemelding. 

LES VÅRT PROFILINTERVJU MED SISSEL LØNNING ANDRESEN:  Sjansegriperen

Sissel Lønning Andresen er utdannet farmasøyt og har jobbet i legemiddelindustrien siden 1998 og Pfizer Norge siden 2013 og Link Medical har store vyer for fremtiden med henne ved roret.

— Jeg er strålende fornøyd med å ønske Sissel velkommen som ny administrerende direktør i Link Medical. Vi ser frem til neste fase av Links utvikling under Sissels ledelse. Hun har en imponerende merittliste og vil bidra med omfattende industrikjennskap og kan bygge på styrkene vi allerede har for å få fortgang på veksten vår og lønnsomheten i nøkkelområdene våre, sier styreleder Michael Bodd i pressemeldingen.

LINK Medical tar gjerne i mot flere farmasøyter: Farmasøyter må ikke være redde for å søke konsulentjobb

LINK Medical er en kontraktsforskningsorganisasjon (CRO) som tilbyr produktutviklingstjenester for farmasøytisk og medisinsk utstyrsindustri i Nord-Europa. Selskapet har rundt 200 ansatte.