Watch Media lanserer denne høsten MedWatch som skal  gå tett på selskaper og nøkkelpersoner som jobber med legemidler, bioteknologi, diagnostikk og lab, medtek og e-helse melder søsteravisen EiendomsWatch.

— Helsenæringen er i sterk vekst i Norge, og bransjen er et glimrende eksempel på hvordan forskningen og kunnskapssamfunnet spiller en stadig viktigere rolle i norsk næringsliv, sier Øyvind Henriksen, nyhetsredaktør for Watch Medias utgivelser på eiendomswatch.no.

Han mener helsebransjen i Norge fortjener mer oppmerksomhet fra pressen. 

— Våre redaksjoner består av næringslivsjournalister og redaktører som er - eller blir - spesialister i de bransjene de dekker. Vi er overbeviste om at en sterk journalistisk dekning, både når ting går bra og når ting er vanskelig, styrker den enkelte bransje, sier Henriksen.

LES OGSÅ: — Trenger kritisk helsejournalistikk

Erfaren helsejournalist blir redaktør 

MedWatch har allerede ansatt den erfarne helsejournalisten Anne Grete Storvik for å lede redaksjonen. Hun kommer fra FinansWatch og har erfaring med å dekke helsefeltet etter mer enn ti år i Dagens Medisin. 

Fem aviser 

MedWatch blir Watch Medias femte nettavis i Norge. Etter lanseringen av FinansWatch våren 2020 har selskapet lansert AdvokatWatch og EiendomsWatch, og for tre uker siden offentliggjorde selskapet planene om å lansere EnergiWatch i løpet av høsten. 

— Norsk næringsliv har tatt godt imot våre tre første bransjemedier. Dersom EnergiWatch og MedWatch får samme mottakelse, er vi veldig fornøyd, sier Emborg.