Norges Farmaceutiske Forening (Farmaceutene) deltok i Pride for første gang under egen fane med slagordet «No cure for love» i Oslo Pride-paraden i 2019. Etter tre år med pandemi og terror gleder foreningen seg til å kunne gjenta suksessen under Oslo Pride 2023.

— Det er viktigere enn noen gang at så mange som mulig, skeive og allierte, deltar, sier ansvarlig for Farmaceutenes arrangement, Era Gruda. 

— I år skal vi minnes de som mistet livet 25. juni i fjor, men også alle andre som har kjempet for våre rettigheter gjennom årene. Første Pride var en kamp – la oss ikke glemme det. La oss sammen fortsette å feire og kjempe for kjærligheten og retten til å være seg selv sammen.

Se mange fine bilder fra paraden i 2019: Farmaceutenes første Pride

Farmaceutene inviterer til frokost og parade under Pride

Lørdag 1. juli inviteres det til frokost med servering av mat og god drikke kl. 10.00–12.00 i Farmaceutenes lokaler. 

Deretter blir felles avgang til paraden som starter kl. 13.00 (Farmaceutene har plass 80 av 153 i paraden. Sted og oppmøtetid vil annonseres på oslopride.no). Det er også mulig å hoppe på langs ruten. 

— Alle ønskes velkomne til å feire sammen med Farmaceutene!

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. 

Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ni dager lang festival hvor alle får være akkurat den man er. Festivalen eies av FRI Oslo og Akershus. 

Startskuddet for årets festival gikk fredag 23. juni.